Tervetuloa Slovenia

Virkistävää. Rentouttavaa. Ihastuttavaa. Kolme hyvää syytä vierailla Sloveniassa. Me autamme Sinua siinä. Paikallisina meillä on tiedossa jokainen kolkka, jokainen polku ja jokainen pieni yksityiskohta, jotka jaamme mielellämme kanssasi.

Lähde siis tutustumaan. Pyörällä tai jalkaisin, omaan tahtiisi. Matkamme vievät eri puolille pientä, mutta monipuolista maata.  Alpeilta Adrianmerelle, viiniviljelmiltä aarniometsiin. Ja niin edelleen.

Nettisivuiltamme cyclingslovenia.com ja hikingslovenia.com löydät pyörä- ja vaellusmatkatarjontamme. Tarjoamme jokaiselle jotakin – leppoisia retkiä niille, jotka harvoin pyöräilevät yli 20 km päivässä sekä vuoristovaelluksia enemmän haastettava kaipaaville.

Finnairilla on Helsingistä Ljubljanaan neljä viikottaista lentovuoroa. Ljubljanasta on hyvät bussi- ja junayhteydet matkojemme lähtöpisteisiin.

Tarvitsetko lisätietoa? Jälleenmyyjämme Suomessa on Kunnon Lomat, jonka kautta voit varata minkä tahansa ohjelmistamme.

Ota yhteyttä Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein! tai 040 5238866. Lisätietoa www.kunnonlomat.com

Newsletter subscription

facebook gplus Pinterest

Infos


     Reisebüro GmbH

Trubarjeva 8   SI-4260 Bled   Slowenien

Telefon: +386 4 57 65 600
Fax: +386 4 57 65 601
Handy: +386 31 544 544

Skype: helia.travel.agency

E-mail : info@helia.si

Save

© Helia d.o.o. All rights reserved. Design by ideART
Cookies erleichtern die Bereitstellung unserer Dienste. Mit der Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies verwenden.
Weitere Informationen Ok