Tervetuloa Slovenia

Virkistävää. Rentouttavaa. Ihastuttavaa. Kolme hyvää syytä vierailla Sloveniassa. Me autamme Sinua siinä. Paikallisina meillä on tiedossa jokainen kolkka, jokainen polku ja jokainen pieni yksityiskohta, jotka jaamme mielellämme kanssasi.

Lähde siis tutustumaan. Pyörällä tai jalkaisin, omaan tahtiisi. Matkamme vievät eri puolille pientä, mutta monipuolista maata.  Alpeilta Adrianmerelle, viiniviljelmiltä aarniometsiin. Ja niin edelleen.

Nettisivuiltamme cyclingslovenia.com ja hikingslovenia.com löydät pyörä- ja vaellusmatkatarjontamme. Tarjoamme jokaiselle jotakin – leppoisia retkiä niille, jotka harvoin pyöräilevät yli 20 km päivässä sekä vuoristovaelluksia enemmän haastettava kaipaaville.

Finnairilla on Helsingistä Ljubljanaan neljä viikottaista lentovuoroa. Ljubljanasta on hyvät bussi- ja junayhteydet matkojemme lähtöpisteisiin.

Tarvitsetko lisätietoa? Jälleenmyyjämme Suomessa on Kunnon Lomat, jonka kautta voit varata minkä tahansa ohjelmistamme.

Ota yhteyttä This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tai 040 5238866. Lisätietoa www.kunnonlomat.com

Newsletter subscription


     Travel Agency LTD

Trubarjeva 8  SI-4260  Bled  Slovenia

Telephone: +386 4 57 65 600
Fax: +386 4 57 65 601
Cell Phone: +386 31 544 544

Skype: helia.travel.agency

e-mail to: info@helia.si

Save

© Helia d.o.o. All rights reserved. Design by ideART
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.